17 Mayıs 2013 Cuma

Nereye La ?



Bugün Behzat Ç. final yapıyor. Son yıllarda bir fenomene dönüşen dizi artık bitiyor. Dendiği gibi her güzel şeyin bir sonu var tabi. Ama heyecan bir ince de olsa devam edecekmiş. Finalden sonrası için bir de film projesi var. Önümüzdeki sene vizyona girmesi planlanıyormuş. İşte asıl veda ondan sonra olacak.

Tamam güzel dizi, heyecanlı, sürükleyici falan filan. Fakat Behzat Ç.'yi farklı kılan şey bunların dışında. İlk olarak televizyonlarımıza hakim olan, başını Birol Güven dizilerinin çektiği, evli,mutlu,çocuklu dizi kafasının çok dışında durması. Sonra dizi sektöründe hakim şehir olan İstanbul dışında, özellikle herkesin sıkıcılığından, griliğinden dem vurduğu Ankara'da da muazzam malzeme ve hikaye olduğunu göstermesi. Bunu yaparken sözünü sakınmaması ve hatta bazen medyada topluma sunulmaması için yoğun çaba harcanan olayları herkese göstermesi Behzat'ın neden bir fenomene dönüştüğünü anlamamıza yeter de artar bile. Herkesin içinden geçen küfürleri fütursuzca savurması da cabası.

Herkesin eline sağlık. Senaristinden yönetmenine, oyuncusundan set ekibine. Ortaya çok güzel bir iş çıkardınız. Final yapıp giderken herkesin verdiği tepki  'Nereye La ?'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder